Hur går det för er som är ute och fiskar?

Älven ser ju i mitt tycke något hög ut men samtidigt så är den ju inte grumlig heller…

… Någon som varit där och kan ge en riktig rapport??

Angående den nya regeln i Laxforsen, hade aldrig någonsin hört talas om den förrän det nämndes här… Hoppas bara nu att kontrollanterna fortsätter kolla och inte bara en gång där? Finns ju faktiskt fler ställen där folk fuskar…

Här sitter man år ut och år in och inväntar premiären, sedan får man höra att det finns x-antal som fiskat och plockat upp redan i början på Maj… Då blir då i alla fall jag sur… Jävla dålig stil… Var är ni som ska hålla koll?? Och Laxforsen så har jag ju mer än en gång sett (folk) dom som står och fiskar mitt i och just under trappan och tycker dom gjort det bra när dom fått på en bjässe…

På 20-år har jag aldrig någonsin blivit kollad om jag har fiskekort…. Kanske dags att ni som är kontrollanter börjar visa er efter älven!??